Boek presentatie Ard Schenk en Edwin van den Dungen “je tweede jeugd begint nu”

AMSTERDAM – Ard Schenk presenteerde woensdag in het Olympisch Stadion zijn boek ‘Je tweede jeugd begint nu’ aan Johan Cruijff.

Een praktisch boek voor een fitter en vrijer leven. Gezond en fit blijven tot op hoge leeftijd is in de 21e eeuw geen vanzelfsprekendheid. Terwijl artsen beter dan ooit in staat zijn ons leven eindeloos op te rekken, leeft het gros van de mensen ongezonder dan ooit tevoren. Het probleem zit hem in onze leefstijl: we bewegen te weinig en eten vaak te veel. De oplossing is een structurele verandering; een andere manier van leven waarbinnen bewegen een geïntegreerd onderdeel van ons bestaan is, en gezonde voeding een uitgangspunt.

Ard Schenk en Edwin van den Dungen sloegen de handen ineen en maakten een toegankelijk, inspirerend en praktisch boek boordevol informatie, dat ervoor zorgt dat iedereen fit kan worden. Ook als je nu al wat ouder bent en een slechte conditie hebt. Zij hebben daarvoor een methode ontwikkeld die zich makkelijk laat samenvatten als de FIT Methode.

Diverse oud-topsporters zoals Johan Cruyff, Sjaak Swart, Tom Okker en Yvonne van Gennip waren aanwezig.