Spectaculaire premiere van de film Battleship op de Hr.Ms Rotterdam

Donderdag 12 april vondt de spectaculaire première van de nieuwe actiefilm Battleship plaats aan boord van het amfibische transportschip  Hr.Ms. Rotterdam in Den Helder.  De presentatie van dit bijzondere evenement  werdt gedaan door Lieke van Lexmond die op spectaculaire wijze arriveerde. Speciaal voor deze gelegenheid werdt het schip opengesteld voor de genodigden van deze  première. Het schip ligt met zijn achterkant onder water en de genodigden worden met een landingsvaartuig aan boord gebracht. Men werdt welkom geheten door de marineband met een drankje en hapje.

Battleship is de nieuwe spectaculaire actiefilm van Peter Berg (Hancock) gebaseerd op het wereldberoemde zenuwslopende spel Zeeslag van Hasbro. Hasbro, bekend van de Transformers franchise, is medeproducent van deze epische film waarin de aarde wordt aangevallen door een bovennatuurlijke kracht…

De film draait vanaf 19 April in de Bioscopen.

 

 

Aqua Bendita showt beachwear tijdens de 070 borrel

In een uitverkochte beachclub WIJ te Scheveningen was vrijdagavond de 070-borrel. Om de avond op te vrolijken showde Aqua Bendita haar Beachwear. De show werd gepresenteerd door Melissa Sneekes. Roberto Dresia verzorgde de make-up, en www.Mirellasieraden.nl  zorgde voor de schitterend armbanden

Presentatie Sterrenfiets team bij Boretti in Waterloop

Gezondheid is een groot goed. Een gezonde geest in een gezond lichaam is wat iedereen zichzelf en zijn naasten wenst. Helaas gaat dit niet voor iedereen op. Dat beseffen de leden van het Sterrenfietsteam zich terdege. In de sport hebben fietsen en het goede doel elkaar gevonden. Er worden vele fietsevenementen georganiseerd waarbij de opbrengst bestemd is voor een goed doel. Het Sterrenfietsteam werkt hier graag aan mee en stapt op de fiets om deze goede doelen te ondersteunen. Dat geeft toch iets meer bevrediging dan alleen maar een bankoverschrijving in te vullen!

het sterrenfiets team bestaat uit,Frits Barend, Gert Jakobs, Sander Janson, Sebastiaan Labrie,Keje Molenaar, Patrick Morley, Bas Muijs, John Rep, Theo de Rooij,Nicolien Sauerbreij, Maarten Spanjer, Chris Tates, Rob van der Valk,Sabine Vas Nunes, Paul Visser en Marc de Vries.

Voor meer info over het sterrenfiets team, www.sterrenfietsteam.nl .

Halve finale Miss Zuid-Holland in club Cinema Rotterdam

1 April vond de halve finale plaats in Club Cinema in Rotterdam. 12 Kandidaten wisten een finaleplaats te bemachtigen. De kandidaten zagen er fantastisch uit! Haar werd voor de meeste kandidaten verzorgd door CDM Hair and Faces en make-up door Don Diego-Martijn en Susanna Tadjab. De juryleden: Jasmina Verstraeten (lifestyle professional), Guido Rieger (CDM Hair and Faces), Sheryl Lynn Baas (Miss Nederland 2006) en Irena Pantelic (Miss Nederland 2001) en Sushma Paladsingh (Miss Zuid-Holland 2011). Eerste ronde (vrijetijdskleding)  Tweede ronde (badkleding)Derde ronde (avondkleding)  Bekendmaking van de 12 finalisten.

Premiere v Swchwrm in Pathe Tuschinski

v.Swchwrm, negen jaar, wil schrijver worden. Niet ‘zomaar’ een schrijver, maar een Schrijver van Boeken waar mensen van omvallen. Dat doet hij in het geheim, alleen zijn grootvader weet het. En de Koningin natuurlijk. Want zij weet alles. En ze kent al haar onderdanen. “Alleen de eerste zin, die alles zegt, die heb ik nog niet gevonden,” aldus Swchwrm, schrijver en hoofdpersonage van de familiefilm ‘Mijn avonturen door V. Swchwrm’.

Vanaf 4 april draait de familiefilm Mijn avonturen door V. Swchwrm in de Nederlandse bioscopen.
Producent Flinck Film streeft net als War Child naar een betere wereld voor kinderen. Daarom steunt de producent het fantastische werk van de organisatie en zal er van elk verkocht bioscoopkaartje van Swchwrm € 0,10 naar War Child gaan.

Meet en Greet met de Nederlandse Hollywood Vrouwen in Little Budha in Amsterdam

De Nederlandse Hollywood  vrouwen Prinses Inge,Myrthe Mylius en Conchita Leeflang kwamen op de door de It’s Me Foundation georganiseerde Meet en Greet in The Little Budha Bar in Amsterdam.

Het leek even rustig maar al snel vulde de Little Budha zich met fans van de dames uit de gelijknamige tv serie. Opvallend was de rust en de tijd die de Hollywood vrouwen namen voor hun fans.

Het succes van de meet en greet valt deels in handen van Geeta Girdhari, zij reikte met trots de It’s Me Award’s uit aan de Hollywood vrouwen

Relaese Mason Garments SS12 bij Giovanni Laisina

Op 28 maart 2012 vormde The Sopranos Piano Bar in het hart van onze hoofdstad het decor van de release party van de spring/summercollectie 2012 van het Amsterdamse schoenen – en accessoiresmerk Mason Garments. Op deze avond werdt ook de schoen gepresenteerd die Mason Garments in samenwerking met fashion stylist Giovanni Laisina naar buiten zal brengen.

Kim Feenstra, Danielle van Aalderen Ben Saunders Yes-r en Michael Mendoza kregen uit handen van Giovanni hun paar aangereikt.

Premiere Cirque du Soleil”Corteo” in Amsterdam

Corteo, wat ‘processie’ betekent in het Italiaans, is een vrolijke stoet, een feestelijke parade vanuit het perspectief van een clown. In de show smelt de passie van de acteurs samen met de elegantie en de kracht van onze acrobaten. Zij nemen het publiek mee naar een theatrale wereld vol entertainment, comedy en spontane actie in een mysterieuze ruimte tussen hemel en aarde.

De clown stelt zich zijn eigen teraardebestelling voor in een carnavalssfeer, terwijl zorgzame engelen stil de wacht houden. In de show worden groot en klein, spot en tragiek, en de magie van perfectie en de charme van imperfectie naast elkaar gezet als toonbeeld van de kracht en kwetsbaarheid van de clown, maar ook van zijn wijsheid en vriendelijkheid. Het is een uiting van de menselijke trekken die wij allen bezitten. De muziek, bij tijden uitgelaten en speels, maakt van Corteo een tijdloos feest waarin de illusie de realiteit tart.

Premiere American Pie “The Reunion” in Pathe Arena

De hele vriendengroep komt terug naar East Great Falls voor hun 10-jaarlijkse schoolreünie. Iedereen vertelt over de goede oude tijden, met de beangstigende gedachte in het achterhoofd dat ze nu geen losbollige tieners meer zijn. Jim en Michelle hebben een klein zoontje en Jim weet nog niet goed hoe hij zich moet gedragen als vader. Michelle kan niet stoppen met praten over Band Camp sinds ze er leider is geworden. Kevin valt opnieuw als een steen voor Vicky, en Oz heeft weer contact met Heather. Een aantal dingen zullen veranderen na de reünie…

SLAM!FM deed een live radio en tv-uitzending verslag vanaf de première en de avond werdt afgesloten met een hilarisch taartengevecht met SLAM!FM dj´s en luisteraars die streeden om de laatste toegangskaarten voor de première!

Castingdag “Spijt!” naar het boek van Carry Slee

Dave Schram is begonnen met het verfilmen van het boek van Carry Slee “Spijt”

Iedereen speelde een korte scène die door filmprofessionals, waaronder vierdeklassers van Faaam Mediacollege te Amsterdam, op video werdt vastgelegd. De beste honderd mogen voor een vervolg casting terugkomen op het kantoor van Shooting Star. Regisseur Dave Schram, Maria Peters, die samen met Dick van den Heuvel verantwoordelijk is voor het scenario, en Carry Slee maken samen met producent Hans Pos de uiteindelijke keuze wie welke rol zal spelen. De film Spijt! is na Afblijven, Timboektoe, Radeloos, Lover of Loser en Razend de zesde Carry Slee-film. Carry Slee is daarmee de meest verfilmde kinderboekenschrijfster.