Sinterklaas en Amerigo bij premiere Bennie Stout in het DeLaMar in Amsterdam

AMSTERDAM – In het DeLaMar theater in Amsterdam was een speciale premiere van Bennie Stout.
Een eervol betoon aan de Sint en zijn gepensioneerde Amerigo.
Honderden kinderen wachte in spanning op de komst van Sinterklaas en zijn zwarte pieten.

Ook ondersteunt de premiere twee kinderprojecten van global community GET IT DONE. Actrice Hanna Verboom, die een hoofdrol in Bennie Stout speelt, selecteerde de theater- en muziekprojecten waarmee straatkinderen in Zuid Afrika en Indonesiƫ even aan het harde straatleven kunnen ontsnappen en gestimuleerd worden hun mogelijkheden en dromen te ontdekken. GET IT DONE is een nieuwe, transparante en persoonlijke manier om kleinschalige ontwikkelingsprojecten te creƫren, te promoten en te ondersteunen. www.getitdone.org.