Pathe Arena verandert in Zuidpool tijdens premiere Happy Feet 2

AMSTERDAM-De ingang van Pathe Arena in Amsterdam was voor de premiere van Happy Feet 2 verandert in de Zuidpool.

Compleet met sneeuw werden de bezoekers ontvangen op een witte loper.

In Happy Feet 2, het vervolg op de met een Oscar bekroonde animatiefilm Happy Feet, keren we terug naar het adembenemende landschap van Antarctica, in betoverend 3D. Mumble, de meester van de tapdance, heeft een probleem: zijn zoontje Erik heeft helemaal niets met dansen. Het wordt voor Mumble allemaal nog vervelender als Erik kennismaakt met Sven, een pinguïn die alles kan, zelfs vliegen.

Naast Alain Clark als pinguïn Mumble, zijn de stemmen te horen van Edsilia Rombley als Gloria, Robert ten Brink als Lovelace, en zal Jada Borsato als Boadicea haar eerste stapjes zetten in de wereld van de film. Edwin Evers leent zijn stem aan garnaal Will, naast Guus Meeuwis als zijn beste vriend Bill.