Docufilm Ouwe Hoeren ontvangt Kristallen Film Award

In het Rialto theater in Amsterdam werd de Documentaire over  Martine en Louise Fokkens “Ouwe Hoeren” met een Kristallen Film Award bekroont.

De film die tijdens het IDFA in premiere ging heeft in 1 maand 10.000 bezoekers getrokken.

Na afloop van de voorstelling in het Rialto kon de zaal die uitverkocht was vragen stellen aan de Dames, en na afloop signeerde zij het boek .

 

De meest sexy vegetariër 2011

BNN-presentratrice Nicolete Kluijver en voetballer Evgeniy Levchenko zijn in Amsterdam door het publiek uitgeroepen tot de Meest Sexy Vegetariër 2011.

Nicolette is extra blij want zij 4 jaar op rij 2de in de verkiezing, en kreeg uit handen van Sanne Vogel(winnares vorig jaar) het felbegeerde kroontje.

Zij wil zich gaan inzetten voor de plofkip die als kiloknaller in de supermarkten ligt.

Evgeniy Levchenko wil zich inzetten om de jeugd wakker te schudden over fastfood.

Wielrenner Maarten Tjallingii  en actrice Georgina Verbaan werden tweede.

Schrijvers Susan Smit en Arthur Japin werden derde in de verkiezing.

V.I.P-Live december editie in Amsterdam

V.I.P Live is een muzikale live avond, waarop (bekende) Nederlandse acteurs, actrices, schrijvers, regisseurs, zangers, presentatoren, dichters of comedians, hun favoriete muziek ten gehore kunnen brengen o.l.v. de “V.I.P. band”.

Een aantal van deze artiesten zijn niet op een dagelijkse basis werkzaam in de muziek maar hebben een grote liefde voor muziek en soms zeer groot muzikaal talent. In deze maandelijkse muzikale avond worden acteurs, artiesten en kunstenaars uitgedaagd deel te nemen aan deze dynamische en swingende jam sessie.

 

Op V.I.P-live kan je genieten van oa. Robert De Hoog,Anne-Marie Jung, Sarah Chronis,Rene van Kooten,Willemijn de Vries,Alexander Wolff,Coosje Smid,Melody Klaver,Sanguita Akkrum,Laurien Verstraten,Dieter Troubleyn,Marieke Westenenk,Emanuelle Vos,Nicola Ebbink en Jon Karthaus.

Platina Film Award voor Nova Zembla van Reinout Oerlemans

In het Rijksmuseum in Amsterdam kregen Reinout Oerlemans en Victor Reinier.de Platina Film Award overhandigd.

Conservator geschiedenis Jan de Hond en Marilène van Oranje, werkzaam voor Vrienden van het Rijksmuseum, reikten de Platina Awards uit aan Victor Reinier en regisseur Reinout Oerlemans. Willemien van Aalst, directeur van het Nederlands Film Festival,verzorgde de introductie.

Het Rijksmusem was de ideale lokatie voor de Award.

Het museum heeft een expositie waar originele artikelen van de Nova Zembla te zien zijn.

 


					

55 duizend bezoekers Jubileumeditie Miljonair Fair in de RAI Amsterdam (deel 2)

AMSTERDAM – De jubileumeditie van de Miljonair Fair in de RAI vondt plaats van 9 tot en met 13 december. Ruim 365 exposanten uit binnen- en buitenland toonden hier de nieuwste snufjes en primeurs uit de luxe-industrie.

Ook waren er diverse Fashion en Coutureshows van oa Janice,Borgner, Monique Collignon, Addy van den Krommenacker, Escade, Ronald Kolk en Tony Cohen.

The Dalmore spande toch wel de krooon met een fles Whiskey van 250.000 euro.

De tiende editie van de Miljonair Fair in Amsterdam heeft bijna 55.000 bezoekers getrokken. Dat maakte organisator Yves Gijrath maandag bekend,het bezoekersaantal steeg licht ten opzichte van de voorgaande editie. 

Jubileumeditie Miljonair Fair in de RAI Amsterdam

AMSTERDAM – De jubileumeditie van de Miljonair Fair in de RAI vindt plaats van 9 tot en met 13 december. Ruim 365 exposanten uit binnen- en buitenland tonen hier de nieuwste snufjes en primeurs uit de luxe-industrie.

Ook zijn er diverse Fashion en Coutureshows van oa Janice,Borgner, Monique Collignon, Addy van den Krommenacker, Escade en Tony Cohen.

The Dalmore spant toch wel de krooon met een fles Whiskey van 250.000 euro.

 

Premiere Het Gordijnpaleis van Ollie Hartmoed

Woensdag 7 December ging in Pathe Tuschinski in Amsterdam Het Gordijnpaleis van Ollie Hartmoed in premiere.

In de film gaat de 9 jarige Ollie proberen de wens van zijn overgrootvader in vervulling te laten gaan.

Maar of het Ollie lukt om op de 100ste verjaardag van zijn overgrootvader de krankzinnig ingewikkelde familie bij elkaar te krijgen.

Vanaf 10 December zijn de avonturen van Ollie Hartmoed te zien op Z@PP om 19.00 uur